Header Ads

Az egyedül élő Béla bácsi eltartási szerződést szeretne kötni. Tud valakit, aki segítene neki!? Keressük a megfelelő embert!

Az alábbi felvételen látható házat Béla bácsi 5 évvel ezelőtt újította fel teljesen.Nyíregyházán élő idős Béla bácsinak szeretnénk segíteni, akinek sajnálatosan már minden közeli hozzátartozója elhunyt. 

" Egy helyi bácsinak szeretnénk mi itt Nyíregyházán egy olyan gondozót találni, aki eltartási szerződést kötne vele, cserébe ha a bácsi eltávozik az élők közül az eltartó megkapja a bácsi össze vagyonát, beleértve az ingatlant és az ingóságokat is.

Ő még az a fajta ember, akinek a szülei is itt nőttek fel, a bácsi semmi pénzért nem menne öregek otthonába, pedig a nyugdíja megengedné neki, mivel a MÁV-nál dolgozott, akkoriban keresett a 80-as években 200 ezer forintot.

Amit érdemes tudnia az eltartónak : A bácsi nyugdíját bankszámlán tartja, ahhoz hozzányúlni nem lehet, és ha vásárolni viszik az urat, akkor is ő kezeli a bankkártyáját. Ezt azért fontos tudni, mert voltak olyan próbálkozások, hogy el akarták lopni a bácsi kártyáját és fizetni akartak vele, meg pénzt levenni, de be van rajta állítva egy elég szoros napi limit, így kivitelezhetetlen a lopás.


Béla bácsi rengeteget olvas, sűrűn zenét is hallgat, naponta le kellene vinni sétálni, főzni neki, hiszen imádja a magyar házias ételeket, takarítani és mindenben a rendelkezésére állni. Fürdeni és tisztálkodni még képes egyedül, de nem lehet tudni, hogy meddig örvendhet a jó egészségének, tehát készüljön fel, aki elvállalja a munkát, hogy lehetséges, hogy tisztába kell majd tenni, etetni, fürdetni stb stb...
Forrás

Kérlek segítsetek megtalálni Béla bácsinak a megfelelő embert, aki eltartási szerződést kötne vele. OSSZÁTOK!